Wij geloven in de kracht van het collectief. Ons Winkelgebied bevindt zich op een plek in Oost met een rijke historie waar de Amsterdammer terecht kan voor alle aspecten van het stadsleven. Alles met het doel om de Amsterdammer te verbinden. En tijdens de Kerst willen we er zijn voor elke Amsterdammer…

Oostpoort Kerstpakketten

Om die reden organiseren we op zaterdag 9 december van 11:00 uur tot 15:00 uur een Kerstdag waarin Oostpoort wat terug doet. Samen met een lokaal initiatief gaan wij Oostpoort Kerstpakketten uitdelen. Kun jij deze Kerst een steuntje in de rug gebruiken? Meld je aan en wij zorgen dat er een Kerstpakket met eten en andere producten voor je klaarstaat!

Allerlei leuks te beleven

We komen graag in de Kerstsfeer, daarom is er op het Land van Cocagneplein allerlei leuks te beleven. We gaan een knutselplek optuigen waar meerdere knutselactiviteiten zijn te doen. Zo kun je jouw Oostpoort Kerstpakket versieren, versier je Oostpoort Kerstkaarten om naar een geliefde te sturen en kun je eigen Kerst decoratie maken.

Daarnaast gaat het Christmas Belles koor Kerstliedjes zingen. Hier kun je onder het genot van een warme chocomel, gluhwein en kersthapjes van genieten. Alles mede mogelijk gemaakt door de Oostpoort ondernemers.

Ons Oostpoort Kerstcadeau

Heb jij dringend een hart onder de riem nodig deze Kerst? Dan zien we je zaterdag 9 december vanaf 11:00 uur! Niet vergeten aan te melden dat je een Oostpoort Kerstpakket wilt ontvangen! Trouwens, op zaterdag 16 december vindt een tweede Oostpoort Kerstdag plaats…