Sinterklaas en de pieten zijn weer bijna in het land. Voor Oostpoort hét moment om stil te staan bij de familie en elkaar te verblijden met liedjes, spelletjes en cadeautjes. Van 11:30 uur tot 16:00 uur staat het Winkelgebied dan ook in het teken van Sinterklaas en de Pieten. Een dag voor alle kinderen waarbij een gratis cadeautje kan worden opgehaald.

Zaterdag 25 november in het kort…

🐴 Bezoek van Sinterklaas en de Pieten
📜 Pietenparcours met pietendiploma
🎁 Gratis cadeautje in de Oostpoort schatkamer van de Sint (hier aanmelden!)

Bezoek van Sinterklaas en de Pieten

Om 11:30 begint het uitgebreide Sinterklaas programma met een bezoek van de Sint en de Pieten. Zij zullen aankomen op het Land van Cocagneplein. Verwacht liedjes, snoepgoed en blijde gezichten!

Uitgebreid Sinterklaas programma

Maar dat is niet alles! We willen namelijk een dag voor ieder kind organiseren. Daarom zijn er vanaf 12:00 uur (na afloop van het bezoek van de Sint) gratis cadeautjes op te halen in Oostpoort schatkamer van de Sint, mogelijk gemaakt door de ondernemers van Winkelgebied Oostpoort. Via deze website meld je jouw kind aan. Vervolgens kunnen kinderen op de dag zelf in de schatkamer van Sinterklaas op eigen houtje een cadeautje uitzoeken, gratis en voor niks. Let op; er zijn een beperkt aantal cadeautjes beschikbaar, dus wees er snel bij, want op = op!

Ook kan jouw kind vanaf 12:00 uur zijn Pietendiploma halen door een pietenparcours af te leggen. Door het Winkelgebied verspreid zijn leuke pietenspellen te doen, zoals een hindernisbaan, paard van sinterklaas rodeo en cadeautjes door de schoorsteen werpen.

Tot op de Oostpoort Sinterklaasdag!

Wij hebben er ontzettend veel zin in er samen een mooie dag van te maken. Zien we je op zaterdag 25 november vanaf 11:30? En niet vergeten je van tevoren aan te melden voor het gratis cadeautje!