Op 14 oktober staat van 11:00 uur tot 18:00 uur een mooi evenement in Winkelgebied Oostpoort op het programma. Verspreid door Oostpoort organiseren we een mooie dag vol bruisende activiteiten. Zien we je daar?

Zaterdag 14 oktober in het kort…

👒 Pop-up modeshow door ondernemers uit het Winkelgebied
🎤 Livemuziek door het gehele Winkelgebied
👪 Ballonkunstenaar en (Ajax) prijzen winnen
🍴 Meld je alvast aan voor een gratis welkomsthapje!

4 pop-up modeshows door het gehele Winkelgebied heen

Op zaterdag 14 oktober van 13:00 uur tot 17:00 uur vinden verschillende pop-up modeshows door het Winkelgebied plaats. Waar precies? Dat zul je vanzelf zien, want we zijn niet te missen. Onze rijdende modeshow herken je aan de rode loper, modellen met prachtige outfits en knallende muziek. Om 16:00 uur vindt de grande finale plaats op de horecakade. Kom je langs? Meld je alvast aan en je ontvangt een gratis welkomsthapje. Vanaf 15:30 kun je deze op de horecakade ophalen!

Veel meer te beleven

Maar dat is niet alles! Zo zijn er vanaf 11:00 uur op het Land van Cocagneplein mooie Ajax-prijzen te winnen met doelschieten. Ook is hier een ballonkunstenaar aanwezig. Tot slot hebben we een toffe band die door het Winkelgebied livemuziek gaat spelen.

Tot op de pop-up modeshow 2023!

Wij hebben er ontzettend veel zin in er samen een mooie dag van te maken. Zien we je op zaterdag 14 oktober vanaf 11.00 uur?