Wij geloven in de kracht van het collectief. Ons Winkelgebied bevindt zich op een plek in Oost met een rijke historie waar de Amsterdammer terecht kan voor alle aspecten van het stadsleven. Alles met het doel om de Amsterdammer te verbinden. En tijdens de Kerst willen we er zijn voor elke Amsterdammer…

Kerstdag met speelgoed ruilmarkt, kleding donatie & repair café

We gaan bij Doordeweeks (Waldenlaan 204) op zaterdag 16 december van 11:00 uur tot 15:00 uur allemaal mooie, duurzame activiteiten organiseren.  Zo is er een speelgoed ruilmarkt XL. Kom langs met speelgoed dat niet meer wordt gebruikt zodat je dit kunt ruilen tegen iets ‘nieuws’. Ook is er veel kleding gedoneerd (vooral kinderkleding) waar je lekker tussen kunt rondneuzen en wat gratis kunt uitzoeken! 🤩 We vragen je graag je aan te melden voor deze kleding zodat we genoeg ervan kunnen regelen.

Heb je speelgoed en/of kleding dat een reparatiebeurt kan gebruiken? Dan ben je bij het repair café De Meevaart aan het juiste adres. Je kunt hier een ‘kijkje in de keuken’ doen en waar mogelijk meehelpen!

Een Amsterdamse Kerstdag!

Wat is een Kerstdag zonder warme chocomel, gluhwein en kersthapjes? Juist, geen Kerstdag. Daarom verzorgen onze ondernemers al dit heerlijks en meer. Op het Oranje-Vrijstaatplein in de buurt van de Kerstboom kunnen kids namelijk ook marshmallows en brooddeeg op een stokje roosteren! Last but not least is er live kerstmuziek. Deze dag wil je niet missen.

Een fijne Kerst(dag) toegewenst

Kom je met ons op zaterdag 16 december een fijne, duurzame Kerstdag vieren en heerlijk in die kerstsfeer komen? Vanaf 11:00 uur ben je van harte welkom, alleen even aanmelden dus. Graag tot dan!