Op zaterdag 26 november van 12:00 uur tot 17:00 uur vindt de WK voetbaldag plaats. Een dag vol sportieve activiteiten voor kinderen waarbij toffe prijzen zijn te winnen en mooie ervaringen zijn op te doen!   

Het gratis WK voetbaldag programma

Zin om even helemaal in die WK stemming te komen? Dat komt voor de bakker. Door het gehele Winkelgebied Oostpoort zijn diverse voetbalactiviteiten te volgen, zoals voetbaldarts, sneldribbelen en hoe hard je kunt schieten. Bij al deze onderdelen kunnen punten worden verdiend en de winnaar in elke leeftijdsklasse gaat er met een mooie prijs vandoor

Daarnaast komen bekende Nederlands Elftal zaalvoetballers Mo Attaibi en Soeremly Te Vrede én de godfather van het straatvoetbal Edward van Gils voetbalclinics geven. Zij leren je op ons pannaveldje hoe je jouw tegenstander horendol draait! 

Tot slot is er een springkussen, DJ en genoeg ander plezier in het winkelgebied te beleven.

Doe gratis mee en win tot €500 met de Oostpoort WK poule

Ben jij zo’n beste stuurman aan wal? Zo iemand die het beter kan voorspellen dan zelf uitvoeren? Laat maar zien dan bij de Oostpoort WK poule. Meedoen is super simpel. Je kunt gratis je voorspelling invullen namelijk. Vervolgens moet je alleen zorgen dat je in die top drie eindigt…

  1. Eerste plek – €500
  2. Tweede plek – €200
  3. Derde plek – €100

Zien we je gauw?

Meedoen is overal gratis en je hoeft je voor de WK voetbaldag niet van tevoren aan te melden. Vanaf 12:00 uur vinden de WK activiteiten door het gehele winkelgebied plaats. Zien we je zaterdag de 26e?