Op zaterdag 26 september is het Burendag en dat wordt gevierd in winkelgebied Oostpoort! Op een interactieve manier kunnen bezoekers kennis maken met de producten en services die winkelgebied Oostpoort te bieden heeft.

Tussen 12.30 en 16.30 uur vinden er verschillende activiteiten plaats in het winkelgebied, zo is er een Pop-Up Modeshow, een Burendag Borrel en een Silent Kids Disco.

Door het gehele winkelgebied vindt er gedurende de dag meerdere keren een Pop-Up Modeshow plaats. De verschillende fashion items van de ondernemers van het winkelgebied worden op een gave manier getoond aan het publiek. Zie jij de Pop-Up bus zijn rode loper uitgooien? Blijf dan even genieten van de modeshow en de mooie fashion items die worden getoond. Ben je na de modeshow nieuwsgierig geworden waar je de mooie items kan bemachtigen? In die goodiebag die je ontvangt na de modeshow staat alle informatie over de getoonde producten!

Langs de Oranje-Vrijstaatkade staat een foodtruck waar je kan genieten van heerlijke borrels and bites tijdens de Burendag Borrel. De borrels and bites worden je aangeboden door de horeca ondernemers van Oostpoort. Om 16.00 uur zal er met de buren van Oostpoort geproost worden!

Op het Oranje-Vrijstaatplein kunnen de kinderen genieten van een Silent Kids Disco. Kinderen krijgen een koptelefoon en kunnen lekker swingen op de muziek!

Heb jij ook zin in deze Burendag in winkelgebied Oostpoort? Dan zien we je graag op zaterdag 26 september tussen 12.30 en 16.30 uur!