De dagen voorafgaand aan Kerst zijn het gezelligst in eigen stad! Op deze drie dagen wordt winkelgebied Oostpoort omgetoverd in prachtige wintersferen! Te beginnen met zaterdag 21 december van 12.30 – 16.30 uur, evenals zondag 22 december van 12.30 – 16.30 uur. Op maandag beginnen we ietsjes later maar zal het winterse spektakel uiteraard ook langer door blijven gaan, namelijk van 16.00 tot 20.00 uur.
Het is u wellicht al opgevallen dat op het Land van Cocagneplein er al een schitterende Kerstboom prominent staat te prijken, maar tijdens het Kerst evenement in Oostpoort zal het plein extra gezellig gemaakt worden met mooie picknick tafels. Dat is natuurlijk nog niet alles, want in het winkelgebied is er nog veel meer te beleven.
Op het Oranje-Vrijstaatplein zal er namelijk naast een Kerstkraam waar je lekkere warme dranken en smakelijke lekkernijen kan halen ook een heuse ballenbak aanwezig zijn! Iedere bezoeker krijgt vervolgens de kans om een duik te nemen in de ballenbak voor mooie prijzen.
Daarnaast zal er ook een kamer van de kerstman in Oostpoort zijn waar de kinderen op de foto kunnen met de Kerstman en zijn kerstelfjes. Gedurende het gehele evenement zal er een Kerstkoor aanwezig zijn om ons helemaal voor te bereiden op de heerlijke feestdagen met de leukste kersthits! Kortom genoeg reden voor zowel jong en oud om langs winkelcentrum Oostpoort te komen voor een bijzondere dag!