Welkom bij Oostpoort, dé bruisende hotspot van Amsterdam-Oost waar het allemaal gebeurt. Met gezellige terrassen, unieke winkels en een levendige culturele scene is dit dé plek waar je wil zijn. Wonen, werken, winkelen en borrelen, Oostpoort heeft het allemaal.

En we hebben geweldig nieuws voor jou: zaterdag 25 mei 2024 staat er een spectaculair evenement op de planning dat je niet wil missen! We trappen het nieuwe terrasseizoen af met een onvergetelijk programma met live muziek, omringd door de gezelligheid van ons bruisende winkelgebied. We gaan samen naar ongekende hoogte, door middel van een spectaculaire attractie met panoramisch uitzicht! 🤩 Reserveer hier GRATIS een ticket voor deze attractie en wees verzekerd van een plekje tijdens deze unieke ervaring.

Uiteraard hebben we nog veel meer leuks in petto. Meer hierover maken we in de loop naar het evenement bekend op onze socialmediakanalen die je hieronder vindt.

Zet zaterdag 25 mei in je agenda en nodig je vrienden en familie uit om erbij te zijn. Laten we samen het terrasseizoen knallend beginnen bij Oostpoort!