Vorig jaar zijn we overspoeld met leuke reacties na de Burendag in Winkelgebied Oostpoort. Daarom gaan we er dit jaar wederom een mega leuke Burendag van maken. Op zaterdag 23 september organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud. Kom  er samen met de buurt een mooie dag van maken? Want zeg nou zelf, je hebt toch liever een goede buur dan een verre vriend? Meld je alvast aan voor een gratis welkomstdrankje!

De Burendag in het kort…

🏎️ Waan je even een Max Verstappen en rijdt een aantal rondjes op circuit Oostpoort Zandvoort in onze racesimulatoren!
🚐  Op het dak van een disco camper worden de lekkerste plaatjes gedraaid!
🏰 Laat je kids onder toeziend oog los gaan op onze springkussens
👪 Drop je kids bij de diverse workshops: zelf muziek maken en geschminkt worden!
🚂 Kom speelgoed ruilen met mooie items van kinderen uit de buurt bij de Speelgoed Ruilmarkt
🥂 Meld je alvast aan voor een gratis welkomstdrankje!

Activiteiten voor je kids op het Land van Cocagneplein

Vanaf 11:00 uur is er allerlei leuks voor je kleine te beleven. Zo kan je kind worden geschminkt en toveren we zo iedereen om tot levende kunstwerkjes. Ook is er een bruisende workshop zelf muziek maken, uiteraard onder begeleiding van muzikale professionals. Tot slot is er een Speelgoed Ruilmarkt XL, waar je ongebruikt speelgoed kunt ruilen tegen iets ‘nieuws’.

Racesimulatoren, springkussen en gratis drankje bij de horecakade

Van 11.00 uur tot 16.00 uur zijn hier twee racesimulatoren te vinden. Waan je even een Max Verstappen en rijdt een aantal rondjes op circuit Oostpoort Zandvoort! Ook is hier een muzikaal springkussen voor je kleine aanwezig. Wij houden een oogje in het zeil zodat lekker kunt neerploffen op één van onze heerlijke terrassen. Wanneer je je alvast aanmeldt, doe je dit ook nog met gratis welkomstdrankje!

Tot op de Amsterdam-Oost Burendag 2023!

Wij hebben er ontzettend veel zin in om onze buren te ontmoeten en er samen een mooie dag van te maken. Zien we je op zaterdag 23 september vanaf 11.00 uur?