De kerstdagen staan weer voor de deur en ook in winkelgebied Oostpoort zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 18 december in Oostpoort maak jij kans op leuke cadeautjes van de ondernemers van winkelgebied Oostpoort

Op zaterdag 18 december zal tussen 12.30 en 16.30 een mobiele adventskalender zich door het winkelgebied begeven en maken bezoekers kans op leuke cadeautjes! Bij een aankoop van 10 euro in het winkelgebied kan jij op vertoon van de kassabon een vakje openen en wie weet heb je prijs!

Bij een kerstfeest hoort natuurlijk ook kerstmuziek en daarom zal een muzikant gedurende de activiteit akoestische kerstliedjes ten gehore brengen aan het winkelend publiek.

Vanaf 13 december tot en met 31 december zal er ook online een winactie plaatsvinden waarop elke dag prijzen te winnen zijn! Bezoek dus regelmatig de social media kanalen van winkelgebied Oostpoort om kans te maken op mooi prijzen.

Zien we jou op zaterdag 18 december in winkelgebied Oostpoort?