De ondernemersvereniging van Winkelgebied Oostpoort is wel een hele speciale samenwerking aangegaan. Om een geheel eigen biertje te creëren, hebben de ondernemers van het winkelgebied samengewerkt met Stadsbrouwerij013.

Vorig weekend konden de bezoekers van Oostpoort al genieten van een gratis Oostpoorter Weizen, dat de ondernemers ter ere van Vaderdag uitdeelden aan hun klanten. Het biertje was voorzien van een gepersonaliseerd etiket, geheel aansluitend met de huisstijl van het winkelgebied. Daarnaast ontvingen bezoekers van het winkelgebied een bijbehorend bierviltje, om ze een fijne Vaderdag te wensen.

Heb je de activiteit gemist en ben je ook benieuwd naar hét Oostpoort biertje? Houd de social mediakanalen dan in de gaten. Binnenkort zal er meer informatie volgen over waar je op het terras kunt genieten van een heerlijke Oostpoorter Weizen. Ook zullen diverse ondernemers het biertje gaan verkopen, zodat je het in huis kunt halen of cadeau kunt doen.