Op 1 juni vindt in winkelcentrum Oostpoort een sportief, zomers evenement plaats.Tijdens dit evenement kun je tussen 12:00 en 16:00 uur door het hele winkelcentrum kennismaken met verschillende vormen van bewegen. Fiets bijvoorbeeld een rondje over de pumptrack, volg een yogales of doe mee aan de mindfulness walk. Meer geïnteresseerd in gezonde voeding? Doe dan mee aan een van onze food workshops!  

Maandag 20 mei start in winkelcentrum Oostpoort de Zomerkriebels – Fit de zomer in! winactie. Twee weken lang maak je hierbij in winkelcentrum Oostpoort kans op sportieve en gezonde prijzen. Bij een aankoop van tenminste 20 euro ontvang je een flyer met een unieke code. Door deze code in te vullen op de actiesite zie je meteen of en welke prijs je hebt gewonnen. Misschien win je wel een paar nieuwe sportschoenen, of een kookboek met gezonde gerechten! Ook zie je direct in welke winkel je de prijs op kan halen op zaterdag 1 juni.

Activiteiten 1juni:

Pumptrack                         Oranje-vrijstaatplein                      

Pull up challenge               Land van Cocagneplein    

Calistenics clinic                Land van Cocagneplein       

HIIT parachute clinic         Oranje-vrijstaatkade

Yoga workshop                 Oranje-vrijstaatkade

Mindfulness walk              Atlantisplein

Foodworkshops 1 juni – Oranje Vrijstaatkade

  • Goede & Slechte vetten
  • Eten & Sporten
  • Voeding waar je energie van krijgt

Datum: zaterdag 1 juni 2019

Tijd: 12:00 – 16:00 uur

Bekijk hier de actievoorwaarden van de winactie van Zomerkriebels – Fit de zomer in!

Heb je vragen? Bekijk dan hier het formulier met veel gestelde vragen of kijk op de Facebookpagina.