Op zondag 25 maart stond Oostpoort in het teken van Healthy Pasen. Tijdens Healthy Pasen konden de kinderen in verschillende winkels in Oostpoort ingrediënten ophalen voor het bereiden van een gezonde eiermuffin, zoals een havermout, groente, eieren en meer.

Na het evenement bleven er wat ingrediënten over. Ingrediënten die Oostpoort graag wilden doneren om zo een lokaal initiatief blij te maken. Dus benaderde winkelgebied Oostpoort de Resto vanHarte Amsterdam Oost, gevestigd in Grand Café Genieten in Oostpoort. Zij wilden deze ingrediënten graag overnemen. Een mooie bestemming omdat Resto vanHarte een ontmoetingsplek is die mensen met elkaar in contact brengt. Gasten kunnen hier terecht voor een driegangenmaaltijd tegen een lage prijs. Het restaurant heeft hiermee een lokale en sociale functie.

Bij Resto VanHarte staat gezond eten ook hoog op de agenda. Dit sluit naadloos aan op het event Healthy Pasen. 

Resto vanHarte 1